Bedrijven

Event
Project

Gouden Kans Project

Ook voor bedrijven hebben wij genoeg in ons pand. Zo kun je ruimtes huren waar je kunt werken of vergaderen. Hiernaast hebben wij ook genoeg activiteiten te doen voor bedrijven. Meer weten? Lees dan even verder!

Vergaderen

Binnen TekPark hebben wij 2 industriële vergaderruimtes en een klaslokaal ter beschikking. Voor 6, 12 en 20 personen. Wij bieden daarbij een televisiescherm, snel en stabiel internet, gebruik van koffie, thee en water in de kantine. Eventueel kan je een laptop tegen een kleine meerprijs huren. De vergaderruimtes zijn te huur vanaf €100,- per dagdeel. Wil je een ruimte huren neem dan contact met ons op.

 

EVENEMENTRUIMTE

Voor partners van TekPark staat op maandag en vrijdag onze locatie beschikbaar voor evenementen. Naast grote evenementen als PET, biedt TekPark regelmatig plaats aan teambuilding activiteiten en trainingen waarbij de volledige beschikking is over het BrickPark en het GamePark. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Binnen TekPark is het mogelijk om kantoorruimte te huren. Deze kan zowel leeg als gemeubileerd worden opgeleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Reserveer
een activiteit
bij tekpark

Selecteer soort *
Bent u geen onderwijsinstelling maar wilt u toch een afspraak maken om TekPark te bezoeken? Neem contact op via info@tekpark.nl

Selecteer een datum en tijdslot
Het is nu mogelijk te reserveren vanaf 6 maart.
Scholen kunnen TekPark bezoeken van dinsdag t/m donderdag.
Gegevens
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Gegevens school
Naam school
Groep
Hoeveelste bezoek is dit?
Aantal leerlingen
Vraag / opmerking