Pet Event

PET Den Helder staat open voor leerlingen van basisscholen uit de gemeenten Den Helder, Texel, Hollands Kroon en Schagen. PET Event is onderdeel van het programma van Sterk Techniekonderwijs en wordt ondersteunt door de regionale overheden, het ROC Kop van Noord-Holland en het bedrijvennetwerk Tech@Connect.. Pet Den Helder bestaat sinds 2018.

De 7 werelden van techniek

 De techniekwereld is heel breed. Voor leerlingen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs is het een hele uitdaging om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Daarom zijn de 7 werelden van techniek ontwikkeld. Naar aanleiding van het nieuwe Bèta & Tech Mentality-onderzoek én expertsessies met professionals uit de technische beroepspraktijk zijn er 7 werelden van techniek gedefinieerd. Lees alles over de 7 werelden van techniek hier.
 
Tijdens het Promotie Evenement Techniek (PET) kunnen kinderen ontdekken en doen. Ze kunnen zich verwonderen en uitleven. En tegelijkertijd zien ze hoe techniek is ingebed in onze samenleving. Er worden in Noord Holland verschillende Promotie Evenementen Techniek (PET) georganiseerd waarin de 7 werelden van techniek centraal staan.

Reserveer
een activiteit
bij tekpark

Selecteer soort *
Bent u geen onderwijsinstelling maar wilt u toch een afspraak maken om TekPark te bezoeken? Neem contact op via info@tekpark.nl

Selecteer een datum en tijdslot
Het is nu mogelijk te reserveren vanaf 6 maart.
Scholen kunnen TekPark bezoeken van dinsdag t/m donderdag.
Gegevens
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Gegevens school
Naam school
Groep
Hoeveelste bezoek is dit?
Aantal leerlingen
Vraag / opmerking